1kkunat Oy

Kaikkiin Piklas ikkuna- ja oviremontteihin
6 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa!!

1kkunat - Piklas kumppani Turusta

Piklas ikkunat ja ulko-ovet myydään ja asennetaan remontoijalle sekä rakentajalle 40 vuoden kokemuksella. Piklas-kumppani 1kkunat toimii kotimaisin voimin kaikkialla eteläisen ja läntisen Suomen alueella. Laadukkaat kotimaiset ikkunat ja ulko-ovet asennettuna, kokemuksella ja ammattitaidolla. Meidän avullamme hoituvat mitoitus, oikeanlaisten ikkunoiden ja ovien suunnittelu ja valinta - koko projekti aina asennukseen asti, tietysti takuutyönä!
 
1kkunat työllistää yrittäjien lisäksi kolme ikkunamyyjää ja useampia suomalaisia asennusryhmiä toimialueellamme. Toteutamme ovi- ja ikkunaremontteja sekä pieniä julkisivun uudistuksia kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä saatte myös autotallin nosto-ovet asennettuina. 
 
Kodin uudistaminen on helppoa Sinulle – ota yhteyttä, niin tulemme veloituksetta paikan päälle tekemään tarjouksen mittauksineen ja suunnitteluineen.

Lue lisää, miksi sinun kannattaa teettää ikkunaremontti.

Ota yhteyttä »

Ikkunoiden ja ulko-ovien myynti ja asennus Turussa ja lähikunnissa

Asiakaskuntamme on laaja. Palveluistamme hyötyvät niin yksityiset rakentajat ja remontoijat, yritykset sekä taloyhtiöt.

Toimialueelle kattaa Turun lisäksi seuraavat kaupungit ja kunnat: Rauma, Uusikaupunki, Säkylä, Naantali, Raisio, Kaarina, Lieto, Salo ja sopimuksesta myös Itä-Uusimaa ja pk-seutu.

Olemme valtuutettu Piklaskumppani.. Asennamme kaikenlaiset ikkunat, ulko-ovet ja autotallien nosto-ovet aikataulussa pysyen.

Tutustu galleriassa työmme jälkeen ja jätä tarjouspyyntö.

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.