Ikkunaremontti Rauma – Piklas ikkunat

Ikkunaremontti tulossa Rauman alueella? Puskeeko vanhoista ikkunoista kylmää sisään tai ovatko ne muuten vain uusimisen tarpeessa? 1kkunat Oy toteuttaa ikkunaremontit Raumalla omakotitaloihin ja taloyhtiöille. Myymme ja asennamme kotimaiset Piklas ikkunat pitkällä kokemuksella ja huippuluokan osaamisella. Valikoimasta löydät takuulla sopivat ikkunat kohteesi tarpeisiin: mallistosta löytyy avattavia ja kiinteitä ikkunoita useassa eri värissä, mallissa, koossa ja materiaalissa.

Tilaa ikkunaremontti Raumalle!

Saat ikkunaremontin kaikki vaiheet meiltä yhdellä sopimuksella.

1kkunat Oy tarjoaa ikkunaremonttien yhteydessä ilmaisen kartoituksen kohteessa. Tarkistamme nykyisten ikkunoidesi tilanteen ja teemme selkeän tarjouksen ikkunaremontista. Lisäksi saat kattavan ikkunoiden esittelyn demotuotteiden avulla sekä neuvontaa tuotteiden ja ominaisuuksien valintaan. Mittaamme ikkunat huolella ja annamme ikkunaremonteissa tuotteille mittatakuun. 

Huolehdimme ikkunaremontissa tuotteiden tilauksesta, toimituksesta, remontti- ja asennussuunnitelmasta sekä vaiheiden aikataulutuksesta. Kotimaiset Piklas ikkunat toimitetaan suoraan tehtaalta ja annamme asennukselle kahden vuoden takuun. Lisäksi huolehdimme vanhojen ikkunoiden sekä remontista tulevan purkumateriaalin asianmukaisesta kierrätyksestä. Omakotitalon ikkunaremontti hoituu ikkunoiden määrästä riippuen jopa 1–2 päivässä!

Ikkunaremontista on monia hyötyjä rakennukselle

Ikkunaremontilla säästät pidemmän päälle selvää rahaa, mikä on tärkeä arvo esimerkiksi nousevien sähkökustannusten kannalta. 1kkunat Oy:lta saat Piklaksen laadukkaat ikkunat, joiden esteettiset ja kustannustehokkaat ratkaisut ovat olleet jo pitkään suomalaisten kiinteistönomistajien mieleen.

Huolellisesti toteutetulla ikkunaremontilla säästät lämmitykseen menevissä kustannuksissa. Uudet ikkunat myös lisäävät talosi arvoa sekä parantavat rakennuksen turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Piklas ikkunoiden mallistosta löytyy kuumuuden kestäviä ikkunoita ja laseja, turvalaseja, näkösuojalla varustettuja ikkunoita sekä paljon muuta. Ikkunaremontilla on lisäksi merkittävä vaikutus rakennuksen julkisivulle. Teettämissämme Piklas ikkunoissa on lukuisia eri vaihtoehtoja valittavana juuri sinun kohteeseesi sopivaksi. Asennamme mittatarkat ikkunat nopeasti paikoilleen!

Ikkunaremontti Rauma ja muut toimialueet – ota yhteyttä!

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Toimialueemme kattaa Rauman lisäksi seuraavat kaupungit ja kunnat: Turku, Raisio, Uusikaupunki, Säkylä, Naantali, Kaarina, Lieto, Salo ja sopimuksesta myös Länsi-Uusimaa eli mm. Espoo, Kirkkonummi ja Kauniainen.

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.