Ikkunaremontti omakotitaloon Turussa

 

Ikkunaremontti omakotitaloon Turussa sujui hyvin ja aikataulussa

1kkunat Oy myi ja asensi uudet ikkunat omakotitaloon Turussa. 80 luvun alussa rakennettuun täystiilitaloon vaihdettiin ikkunat lähes 40 vuoden jälkeen siitä, kun ensimmäiset ikkunat oli asennettu paikoilleen.

”Kyllähän ikkunat siinä ajassa ovat kehittyneet.” Pekka Arko pohtii. Vuosien saatossa aurinko, tuuli ja sade olivat kaikki vuorollaan piiskanneet vanhoja ikkunoita, jotka piti vaihtaa uusiin. ”Uudet ikkunat olisi toivon mukaan helpompi pitää puhtaana ja pestä kuin nykyiset.” Pekka jatkaa.

Ikkunoiden asentajalla on tärkeä rooli ikkunaremontissa

1kkunat Oy:n tarjous ei ollut ainoana pöydällä. ”Asentajista ei oikein löytynyt tietoa. Ikkunat olivat suurin piirtein saman hintaisia tarjouksesta riippumatta. Mikan tarjous oli kuitenkin niin selkeä ja hinta-laatusuhteeltaan hyvä, että päädyimme ottamaan uudet ikkunat kotiin heiltä. Minulle ja vaimolle syntyi välittömästi kuva rehellisesti toimijasta.” Pekka hehkuttaa.

Ikkunaremontissa on tärkeää huomioida vanhojen rakenteiden riskipaikat. Vaihdettaessa vanhaan taloon uusia ikkunoita on tärkeää tietää mitoitus. Samalla tulee tarkastaa, onko ikkunassa karmit, vai onko se kiinnitetty suoraan talon runkoon. ”Ikkunat ja karmit tulevat asentajien mukana osissa kohteeseen. On tärkeää, että asialla on ammattilainen, jotta ikkunat tulee asennettua valmistajan ohjeiden mukaisesti. Tiiviit ja kestävät ikkunat vaativat työnsä tuntevat asentajat.”

Onnistunut ikkunaremontti

”Uudet ikkunat ovat todella kauniit ja esteettiset. Ne eristävät lämpöä vanhoja paremmin, jonka luulisi näkyvän myös lämmityksen kustannuksissa. Kun asennuskin meni vielä luvatun mukaisesti niin meille ei jäänyt Raijan kanssa mitään huonoa sanottavaa palvelun tasosta.”

Kokonaisuudessaan ikkunaremontti oli erittäin onnistunut ja valmis luvatussa ajassa. ”Voin suositella varauksetta 1kkunat Oy:n tuotteita sekä asentajia. Kaikki toimi niin kuin oli luvattu.” Pekka kiittää lopuksi.

Kiitämme Pekkaa sekä Raijaa ja toivotamme heille hyvää kevättä.

Ota yhteyttä »

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.